Haberler
İngiltere altın vizeyi askıya alıyor
Vizesiz Avrupa için kritik adım!
Nerelerdeyiz
Ankara
istanbul
Bursa
izmir
0850 495 04 60   |   Ücretsiz Çağrı Merkezi
Dolar Alış: 6.0421     Dolar Satış: 6.0663
      |      
Euro Alış: 6.7501     Euro Satış: 6.7772
Diğer Ülkeler


Cape Verde Vizesi Cape Verde Vizesi için Gerekli Bağlantılar
Cape Verde Vizesi
Cape Verde Vizesi

Cape Verde vizesi, Cape Verde vize başvurusu, Cape Verde vize randevu işlemleri hakkında bilgi, gerekli evraklar ve vize başvuru formuna bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve belgeler için Online Randevu Formunu doldurabilir ya da hemen vize başvuru merkezimizi 0850 495 04 60 arayabilirsiniz.

Cape Verde Vizesi

 

             Ülkemiz ve Cape Verde ülkesi arasında vize muafiyeti anlaşması yoktur. Siyah, yeşil, gri ve bordo pasaport sahipleri vize almalıdır. Vize için pasaportun 10 yıldan eski olmaması ve 6 aylık bir geçerliliğe sahip olması istenmektedir. Ayrıca vize başvuru formu ile ziyaret amacını açıklayan bir dilekçenin yazılması gerekmektedir. Bunlara ek olarak çalışanlar, çalışma durumunu gösteren SGK ve hizmet dökümleri, iş yeri izin belgesi vize dosyasına eklenmelidir. Ev hanımları ve öğrenciler, eşlerine veya ailelerine ait gelir belgelerini hazırlamalıdır.

Cape Verde Vize İşlemlerinde Gerekli Belgeler

 

             Ülkemiz ve Cape Verde ülkesi arasında vize muafiyeti anlaşması yoktur. Siyah, yeşil, gri ve bordo pasaport sahipleri vize almalıdır. Vize için pasaportun 10 yıldan eski olmaması ve 6 aylık bir geçerliliğe sahip olması istenmektedir. Ayrıca vize başvuru formu ile ziyaret amacını açıklayan bir dilekçenin yazılması gerekmektedir. Bunlara ek olarak çalışanlar, çalışma durumunu gösteren SGK ve hizmet dökümleri, iş yeri izin belgesi vize dosyasına eklenmelidir. Ev hanımları ve öğrenciler, eşlerine veya ailelerine ait gelir belgelerini hazırlamalıdır.

Cape Verde   

 

             Bir Afrika ülkesi olarak kabul edilen Cape Verde Moritanya ve Senegal'in açıklarında bulunan bir adadır. Bu ülkeye yapılacak olan ziyaretler cape verde vizesi ile sağlanmakta olup, bu vizeyi almanın bazı şartları bulunmaktadır.